Francia fokhagymaleves

FőoldalLevesFrancia fokhagymaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Francia fokhagymaleves hozzávalói:

Francia fokhagymaleves elkészítése:

A húslében főni tesszük a meghámozott, egészben hagyott fokhagymagerezdeket, a szegfűszeget, a zsályát, csipetnyi borsot és sót. Forraljuk fel, majd csendesen főzzük negyed óráig. Közben a zsemlyét vékonyra szeleteljük, néhány csepp olajjal meghintjük, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben átforrósítjuk, hogy a sajt megpiruljon. A levest a zsemlyeszeletekre szűrjük. Dúsíthatjuk a levest tejszínes-tojássárgás habarással is.

Egy finom francia fokhagymaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1352 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei