Főzési alapismeretek

Keresés:  
Cukkini eltevése

Cukkini eltevése

Cukkini ugyan egész évben kapható, de a minősége nyáron a legjobb. Ilyenkor tegyünk el belőle pár üveggel, és az ízletes cukkinit egész [...]

Tovább >>
Készíts házi vajat!

Készíts házi vajat!

Eddig a boltban vetted a vajat és a sajtot? Ha egyszer legyártod a saját házi verziódat, jobb, ha készülsz, hogy a család többet nem kér [...]

Tovább >>
Hogyan készül a pizza?

Hogyan készül a pizza?

Szeretnél házilag pizzát sütni? Nem is olyan nehéz, mint gondolnád! Ötleteinkkel segítünk megvalósítani álmaid pizzáját!

Tovább >>
Fűszernövények frissen tartása

Fűszernövények frissen tartása

Veled is megesett már, hogy a frissen vásárolt metélőpetrezselyem teljesen lekókadt már aznap estére? Itt a praktikus megoldás a vágott [...]

Tovább >>
Blansírozás

Blansírozás

A blansírozás általában zöldségeknél alkalmazott konyhai eljárás, rövid hőkezelés. Blansírozás után – a főzéssel szemben – a zöldségek [...]

Tovább >>
 <<  <    1   2   3   >  >>

Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei