Fokhagymás túróval töltött uborka

FőoldalElőételFokhagymás túróval töltött uborka

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fokhagymás túróval töltött uborka hozzávalói:

Fokhagymás túróval töltött uborka elkészítése:

A töltött uborkához a túrót áttörjük, majd a vajjal habosra keverjük. Megsózzuk, mustárral ízesítjük, zúzott fokhagymával, őrölt köménnyel meg finomra vágott kaporral fűszerezzük. Apró kockákra vágott paradicsompaprikával dúsítjuk. A kígyóuborkát négy darabba vágjuk, belsejüket kikaparjuk. A fokhagymás túróval megtöltjük, és letakarva hűtőszekrénybe állítjuk. Tálaláskor a töltött uborkákat ferdén félbevágjuk, paradicsomkarikákra rakjuk, lilahagymával díszítjük.

Egy finom fokhagymás túróval töltött uborka ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1578 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei