Fokhagymás diós pogácsa

FőoldalÉdesDesszertFokhagymás diós pogácsa

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fokhagymás diós pogácsa hozzávalói:

Fokhagymás diós pogácsa elkészítése:

A hozzávalókból sima tésztát gyúrunk, cipóvá formáljuk és folpackba csomagolva egy éjaszakán át hütőben tartjuk. Másnap jól lisztezett gyuródeszkán félujjnyi vastagra nyújtjuk, felvert tojással bekenjük és a diót rászórjuk. Kisebb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, előmelegített sütőben, 180 Celsius fokon sütjük. A nyers tészta hűtőszekrényben akár egy hétig is tárolható. A mélyhűtőben pedig hónapokig eláll, bármikor elővehető és megsüthető.

Egy finom fokhagymás diós pogácsa ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1290 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei