Fokhagymás csirkeleves

FőoldalLevesFokhagymás csirkeleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fokhagymás csirkeleves hozzávalói:

Fokhagymás csirkeleves elkészítése:

A húst feltesszük 2,5 liter vízben a zöldséggel együtt főni. Amikor már majdnem puha, berántjuk világos rántással, amelybe beletesszük az apróra vágott fokhagymát, a majorannát és a piros paprikát. A májakat elkaparjuk, diónyi zsírt, sót, borsot, kevés finomra vágott petrezselyemzöldet teszünk bele, pici vörös. és fokhagymát finomra vágva, valamint két egész tojást belekeverünk, valamint annyi zsemlemorzsát, hogy grízgaluska állagú legyen. 10 percet pihentetjük, majd a levesbe szaggatjuk, s takaréklángon készre főzzük.

Egy finom fokhagymás csirkeleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1510 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei