Fokhagymás camembert leves

FőoldalLevesFokhagymás camembert leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fokhagymás camembert leves hozzávalói:

  • fehér bors
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl erőleves (kockából)
  • 20 dkg camembert sajt

Fokhagymás camembert leves elkészítése:

Megforrósított vajon megpirítjuk a lisztet. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fél percig kevergetve pirítjuk. Felöntjük a levessel. Felforraljuk, majd beletesszük a nagyobb darabokra vágott camembert sajtot. Őrölt fehér borssal fűszerezzük. Felforraljuk, és addig főzzük, amíg a sajt leválik a héjáról. Leszűrjük. Csészében tálaljuk, rozskenyeret kínálunk hozzá.

Egy finom fokhagymás camembert leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1224 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei