Fokhagymakrémleves II.

FőoldalLevesFokhagymakrémleves II.

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fokhagymakrémleves II. hozzávalói:

Fokhagymakrémleves II. elkészítése:

A finomra vágott hagymát a vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket, kevés ideig együtt pirítjuk, majd beszórjuk a liszttel, és felengedjük a húslevessel. A hagymákat puhára fozzük, majd az egészet átpaszírozzuk. Ezután hozzákeverjük a krémsajtot, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. A pirított kenyereket tányérokba osztjuk, megszórjuk reszelt sajttal, rámerjük a forró levest.

Egy finom fokhagymakrémleves ii. ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1626 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei