Flamand saláta

FőoldalElőételFlamand saláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Flamand saláta hozzávalói:

Flamand saláta elkészítése:

A vöröskáposztát tisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, majd egy óráig állni hagyjuk. Megtisztítjuk a zellert, lereszeljük és a káposzta közé keverjük, borssal fűszerezzük. Az ecetet vízzel felforraljuk, majd forrón a salátára öntjük. Fedővel letekarva hagyjuk teljesen kihűlni. Az almát megtisztítva, vékony csíkokra vágjuk, citromlét öntünk rá és a káposztához keverjük. Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk és apróra vagdalt matélőhagymával megszórjuk.

Egy finom flamand saláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1605 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei