Finom borsóleves

FőoldalLevesFinom borsóleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Finom borsóleves hozzávalói:

Finom borsóleves elkészítése:

A zöldségeket megtisztítjuk, a répákat karikákra vágjuk, a krumplit kis kockákra, a borsót kifejtjük. Egy lefedhető edénybe kevés olajat öntünk, beletesszük a zöldségeket, a száraz fűszereket, és lefedve pároljuk, amíg megpuhulnak, (kis vizet is önthetünk alá, nehogy leégjen). A liszttel meghintjük a megpuhult zöldségeket, elkeverjük, felengedjük kb. 1 l vízzel. Tegyük bele az apróra vágott petrezselymet és a többi friss fűszernövényt, forraljunk rajta egyet, és kész.

Egy finom finom borsóleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1759 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei