Feketekagylóból készült leves

FőoldalLevesFeketekagylóból készült leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Feketekagylóból készült leves hozzávalói:

Feketekagylóból készült leves elkészítése:

A feketekagylót alaposan tisztítsunk meg, és dobjuk bele 2 liter vízbe, amelyet 1 evőkanál vajjal, a zúzott fokhagymával, a korianderrel, a fél citrommal és a cayenne-borssal forraltunk fel. Amikor a kagylók szétnyílnak, levesünk elkészült. (A citromot dobjuk ki belőle.) Úgy fogyasztjuk, hogy először kikanalazzuk a levest, majd kézzel kettéválasztjuk a szétnyílt kagylókat, és az üres fél kagylóval vájjuk ki a másikban lévő kagyló húsát.

Egy finom feketekagylóból készült leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1211 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei