Fekete bárány, fehér bárány

FőoldalÉdesDesszertFekete bárány, fehér bárány

Idő: · Hozzávalók: 1 személyre

Fekete bárány, fehér bárány hozzávalói:

Fekete bárány, fehér bárány elkészítése:

Előkészítés: A lisztet összekeverjük a keményítővel, a sütőporral. Kivajazzuk a bárány sütőformát. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.

Elkészítés: A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Felváltva belekeverjük a lisztet, a tojásokat, 3 evőkanál tejszínt és a csokoládészirupot. A masszát a formába öntjük, és a sütőben kb. 45 percig sütjük. A bárányt a formában hagyjuk kihűlni, kiborítjuk, megkenjük 1 evőkanál tejszínnel. Ha fehér bárányt szeretnénk, szórjuk meg porcukorral, ha feketét, akkor pedig kakaóporral.

Egy finom fekete bárány, fehér bárány ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1137 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei