Fejes saláta márványsajttal

FőoldalElőételFejes saláta márványsajttal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fejes saláta márványsajttal hozzávalói:

Fejes saláta márványsajttal elkészítése:

A megmosott salátát metéltre vágjuk, hűtőszekrényben jól lehűtjük. A márványsajtot szitán áttörjük, majonézzel és tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, mustárral, kechuppal és citromlével ízesítjük. Apróra vagdalt metélőhagymát adunk hozzá, majd az egészet simára keverjük. Az előhűtött salátalevelet az öntetbe keverjük. Üvegtányérra tálaljuk, tetejére apróra vágott mandulát szórunk.

Egy finom fejes saláta márványsajttal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1213 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei