Fejes saláta ajókával

FőoldalElőételFejes saláta ajókával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fejes saláta ajókával hozzávalói:

Fejes saláta ajókával elkészítése:

A megmosott fejes salátát metéltre vágjuk, majd lecsepegtetve hűtőbe tesszük és jól lehűtjük. Az ajókapasztát az olajjal simára keverjük, ecettel, citromlével ízesítjük. Őrölt borsot, mustárt és apróra vagdalt metélőhagymát adunk hozzá. Ebbe az öntetbe belekeverjük az előhűtött, vágott salátát. üvegtálra tálaljuk, tetejére apróra vágott hetélőhagymát szórunk.

Egy finom fejes saláta ajókával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1185 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei