Fehérbableves

FőoldalLevesFehérbableves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fehérbableves hozzávalói:

Fehérbableves elkészítése:

Előző este áztassuk be a babot, hogy könnyebben megfőjön. Másnap tegyük fel főni a füstölt hússal együtt, bőven szórjunk mellé babérlevelet is. Amikor nagyjából megfőttek, szórjuk bele a felkarikázott répát, és sózzuk meg.Amikora a hús kész, vegyük ki egy tálra, és kockázzuk fel. A levest rántsuk be vöröshagymás-fokhagymás rántással, majd habarjuk be tejföllel, és tegyük vissza a húst. Frissen kínáljuk.

Egy finom fehérbableves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1809 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei