Fásgaluska

FőoldalLevesFásgaluska

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fásgaluska hozzávalói:

Fásgaluska elkészítése:

Az apró kockára vágott húst a tejszínnel és a tojásfehérjével turmixgéppel vagy gyorsvágóval pépesre vágjuk. Ízesítjük sóval, törött borssal, reszelt szerecsendióval. Az anyágokat jól összedolgozzuk, majd habzsák segítségével, vékony csillagcsővel vajazott lapos jénai tálba apró csillagokat formázunk. A kiformázott fásgaluskára sós vizet öntünk, a mikróban 2-3 percig főzzük. Tálalásig hideg, enyhén sós vízben tároljuk.

Egy finom fásgaluska ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 3937 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei