Északi csirkeaprólék leves

FőoldalLevesÉszaki csirkeaprólék leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Északi csirkeaprólék leves hozzávalói:

Északi csirkeaprólék leves elkészítése:

Az aszalt szilvát megmossuk, pár órát hideg vízbe áztatjuk. A leszűrt szilvát apróra vágjuk, a levét félretesszük. A csirkeaprólékot megtisztítjuk, feldaraboljuk, a szilvalével, és 1 l sózott vízben félpuhára főzzük. A zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, és vékony hasábokra vágjuk. A félig főtt aprólékot kicsontozzuk, a levét átszűrjük, majd a tiszta lébe visszatesszük a metéltre vágott húst, a zöldségeket és az aszalt szilvát. Citromlével és cukorral ízesítve készre főzzük, és forrón tálaljuk.

Egy finom Északi csirkeaprólék leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1096 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei