Erőleves májgombóccal

FőoldalLevesErőleves májgombóccal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Erőleves májgombóccal hozzávalói:

Erőleves májgombóccal elkészítése:

A húsleveskockát hideg vízben feloldjuk, majd forraljuk. Közben a májkonzervet elkeverjük a tojással, a zsemlemorzsával, az apróra vágott petrezselyemzölddel és az apróra vágott pirított vöröshagymával. Sóval, borssal ízesítjük, vizes kézzel gombócokat formálva a levesbe főzzük.

Egy finom erőleves májgombóccal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1632 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei