Eperleves

FőoldalLevesEperleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Eperleves hozzávalói:

Eperleves elkészítése:

Az epret leöblítjük, megtisztítjuk és a 2/3-át pürésítjük. A többi epret felszeleteljük. Az eperpürét összekeverjük a ribizlilével, limettlével, porcukorral és lefedve hűtőben jól lehűtjük. A felszeletelt epret is a hűtőbe rakjuk. A tálaláskor az eperszeletekre öntjük a lehűtött levet és a tetejét tejszínhabbal, díszítjük.

Egy finom eperleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1468 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei