Eperkrémleves

FőoldalLevesEperkrémleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Eperkrémleves hozzávalói:

Eperkrémleves elkészítése:

30 db. epret meghagyunk egészben díszítéshez, a többit levével együtt át turmixoljuk és felfőzzük tejszín - liszt keverékéből szűrőn keresztül. Habarást öntünk rá, és 5-10 percig főzzük. Sóval, gyömbérrel ízesítjük. Télen melegen, más évszakokban kihűtve tálaljuk. Tejszínhabbal, egész szem eperrel díszítjük.

Egy finom eperkrémleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1252 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei