Édes-savanyú csirkeaprólékleves

FőoldalLevesÉdes-savanyú csirkeaprólékleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Édes-savanyú csirkeaprólékleves hozzávalói:

Édes-savanyú csirkeaprólékleves elkészítése:

A paprikát nagyobb kockára vágjuk, az olajon ropogósra sütjük, kiszedjük. Az olajat felengedjük az alaplével, beletesszük a nagyon vékonyra szeletelt szívet és zúzát, lassú tűzön főzzük, míg félig megpuhul. Ekkor hozzátesszük a paradicsomlét, a szójamártást, a cukrot és a mézet, és tovább főzzük. Amikor a hús megpuhult, beletesszük a feldarabolt májat, hozzáadjuk a kevés levessel elkevert keményítőt, és, ha a máj is megfőtt, a citrom- és narancslét. Tetejére tesszük a sült paprikát, forrón tálaljuk.

Egy finom Édes-savanyú csirkeaprólékleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1128 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei