Disznótoros leves

FőoldalLevesDisznótoros leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Disznótoros leves hozzávalói:

Disznótoros leves elkészítése:

A tüdőt forró vízbe dobjuk, de csak addig, amíg félig megpuhul. Akkor kivesszük, és keskeny csíkokra vágjuk, úgy a szívet és májat is feldaraboljuk. A répákat és a többi zöldséget kicsi kockára vágjuk, és egy kanál zsírral lefedve párolni tesszük. Meg-megkeverjük, és időnként pici vizet öntünk alá, hogy le ne süljön. Ha már majdnem puha, hideg vízzel felengedjük, és egy közepes fej, gyenge torzsájától megtisztított, hüvelyknyi szalagokra vágott kelkáposztát teszünk bele, és addig főzzük az egészet, amíg a kel megpuhul. Akkor gyöngén a paprikás, sárga rántással berántjuk, egyet forraljuk, citrommal, tejföllel ízesítjük.

Egy finom disznótoros leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1419 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei