Diós szárnyas krémleves

FőoldalLevesDiós szárnyas krémleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Diós szárnyas krémleves hozzávalói:

Diós szárnyas krémleves elkészítése:

A megmosott, lecsepegtetett petrezselyemzöldet finomra vágjuk. A tejszínt, tejfölt, és kevés vízzet simára keverjük a liszttel. A finommetéltet megfőzzük, és melegen tartjuk. A szárnyas húslevest feltesszük tűzre, belerakjuk a finomra darált diót és a fűszereket, felforraljuk. A forrásban lévő levesbe öntjük a tejfölös habarást, és beleszórjuk a petrezselyemzöld felét. Folyamatosan kevergetve, elfőzzük a habját, hozzáadjuk a megmaradt petrezselyemzöldet, és lefedve 5-6 percig állni hagyjuk. Tálaláskor a leveses csészékbe először a tésztát rakjuk, rámerjük a levest és meghintjük a pirított dióval.

Egy finom diós szárnyas krémleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1303 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei