Diós sajt II.

FőoldalElőételDiós sajt II.

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Diós sajt II. hozzávalói:

Diós sajt II. elkészítése:

A dió felét durvára törjük, a fűszereket apróra vagdaljuk. A gomolyatúrót, a márványsajtot és az ementáli sajtot ledaráljuk, majd a vajat, a tejszínt és a fűszernövényeket hoozáadva elkeverjük. Gyorsvágógépben pépesítjük, kis méretű formákba töltjük a megmaradt fél diókkal rétegezve. Tetejét vizes késsel elsimítjuk, hűtőben dermesztjük. Amikor kihűlt, a formákból kiborítjuk, durvára tört dióba forgatjuk, zsugorfóliába csomagoljuk és hűtőben egy napig érleljük.

Egy finom diós sajt ii. ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1256 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei