Diós kosárkák

FőoldalÉdesDesszertDiós kosárkák

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Diós kosárkák hozzávalói:

Diós kosárkák elkészítése:

A tésztához a lisztben elmorzsoljuk a hideg vajat, hozzáadjuk a többi alapanyagot, és összeállítjuk. 40 kosárka formát kikenünk olajjal, és kibéleljük tésztával. A töltelékhez a porcukorral habbá verjük a tojások fehérjét, majd belekeverjük a diót. A kosárkák belsejét lekvárral megkenjük, és a diós töltelékkel mindegyiket megtöltjük. Tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben világosra sütjük.

Egy finom diós kosárkák ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1209 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei