Diós álom

FőoldalÉdesDesszertDiós álom

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Diós álom hozzávalói:

Diós álom elkészítése:

Az anyagokat összegyúrjuk, és három részre osztjuk. A felosztott anyagokat nyújtjuk, majd az első lapot megszurkáljuk, lekvárral megkenjük, majd a dió- és cukorkeverék felét elegyítjük. A következő lapot az első tésztára helyezzük, és a műveletet megismételjük. A harmadik lapot a másodikra tesszük, megszurkáljuk, és az egymásra rakott tésztát 180 °C-on 25 percig sütjük. Kihűlés után az olvasztott csokoládét egyenletesen rákenjük a tésztára, és tetszés szerint szeleteljük. Több lapot is egymásra tehetünk, így magasabb süteményt kaphatunk.

Egy finom diós álom ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1359 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei