Dinnyekoktél

FőoldalElőételDinnyekoktél

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Dinnyekoktél hozzávalói:

Dinnyekoktél elkészítése:

A sárgadinnye belét apró kockára daraboljuk, a főtt csirkemellből vékony szeleteket vágunk. A koktélos poharak szélét apróra vagdalt zellerlevéllel krusztázzuk, mosott és metéltre vágott salátalevéllel béleljük. Beletöltjük az előkészített dinnyét és a csirkehúst. Keverőtálban johurtot pezsgővel simára keverünk, sóval és őrölt fehérborssal ízesítjük. Elosztjuk a poharakba készített anyagokra. A koktélok tetejét zeller levéllel, dinnye és csirkemell szeletekkel díszítjük.

Egy finom dinnyekoktél ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1318 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei