Darázscsípés

FőoldalDesszertÉdesDarázscsípés

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Darázscsípés hozzávalói:

Darázscsípés elkészítése:

Egy tálba összekeverjük a túrót, a tejet, az olajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sót. Lassan hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport. Az adalékanyagokból tésztát gyúrunk, lisztezett gyúródeszkán a tepsi nagyságának megfelelő méretre nyújtjuk. A tésztát sodrófa segítségével a tepsibe tesszük, a széleit kissé felhúzzuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A hámozott mandulát durvára összevágjuk, beletesszük egy serpenyőbe, hozzáad a margarint, a cukrot, a mézet, a vaníliás cukrot és a tejet. Csak addig melegítjük, hogy a rátét folyékony állapotba kerüljön. Ráöntjük a tésztára és az előmelegített sütőben 180 foknál 25 percig, sütjük.

Egy finom darázscsípés ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1372 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei