Daramorzsa

FőoldalDesszertÉdesDaramorzsa

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Daramorzsa hozzávalói:

Daramorzsa elkészítése:

A fele mennyiségű zsírt a fele cukorral, a tojások sárgájával, csepp sóval simára keverjük. Hozzáöntjük a tejet, beletesszük a darát, és reszelt citromhéjjal ízesítjük. Kb. 25-30 percig állni hagyjuk, hogy a dara a tejben megfelelően megduzzadhasson, majd lazán belekeverjük a megmaradt cukorral felvert tojásfehérjét. A zsír másik felét tepsibe téve felolvasztjuk, beleöntjük a darát, és mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor megsült, villával apróbb darabokra szaggatjuk, és meghintjük porcukorral.

Egy finom daramorzsa ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1414 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei