Daragaluska

FőoldalLevesDaragaluska

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Daragaluska hozzávalói:

Daragaluska elkészítése:

A zsírt a tojással elkeverjük, majd hozzákeverjük a búzadarát, sóval ízesítjük, 10-15 percig pihentetjük. A mikróban mély tálban 0,5 liter vizet forralunk 3-5 percig. A forró vízbe kevés sót teszünk, majd a kiformázott daragaluskát lyukas fedővel letakarjuk, és4-5 percig főzzük. Melegen leszűrve helyezzük a levesbe.

Egy finom daragaluska ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2097 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei