Cukkínis lepcsánka

FőoldalElőételCukkínis lepcsánka

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Cukkínis lepcsánka hozzávalói:

Cukkínis lepcsánka elkészítése:

A cukkínit tésztareszelőn reszeljük le héjával együtt, fűszerezzük és 1-2 percig állni, hagyjuk, majd hozzákeverjük a teljesörlésü tönkölybúzalisztet. Ezt követően 170 C°-os olíva olajban pirosra, ropogósra sütjük, mint a lepcsánkát szoktuk. Készíthetjük szezámmagosan bundázva is (lisztben, tojásban és szezámmagos zsemlemorzsában beforgatjuk, és bő olajban sütjük).

Köretnek: olíva olajban sült cukkínit, paprikát és padlizsánt tálaltam zakuszka szósszal.

Egy finom cukkínis lepcsánka ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1717 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei