Csorba leves

FőoldalLevesCsorba leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csorba leves hozzávalói:

Csorba leves elkészítése:

A lapockát kockára vágjuk, az erőlevesben megfőzzük. Ha szükséges, sózzuk, majd puhára főzzük a húst. Egy másik lábasban a paradicsomot és a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a sárgarépát, fehérrépát, a zöldbabot, a kockára vágott burgonyát, a reszelt káposztát, a zellerszeleteket, és lassú tűzön főzzük. Amikor mindkettő elkészült, összeöntjük, lestyánnal fűszerezzük. Tálaláskor tejszínt és egy kevés citromlevet adunk hozzá.

Egy finom csorba leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1846 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei