Csokoládékrém körtével

FőoldalDesszertÉdesCsokoládékrém körtével

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csokoládékrém körtével hozzávalói:

Csokoládékrém körtével elkészítése:

A kétféle csokoládét darabokra tördeljük. A tejszínt felmelegítjük, hozzáadjuk a csokoládét, és állandóan kevergetve felolvasztjuk, de nem forraljuk. A krémet egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetjük. A körtét meghámozzuk, félbevágjuk, és 2 dl vízbe tesszük. Cukorral, citromlével ízesítjük, és kb. 5 percig főzzük. Másnap a csokoládés tejszínt robotgép segítségével felverjük, majd két evőkanállal galuskákat szaggatunk belőle. A habgaluskákat és a körtét kistányérra rendezzük, és leöntjük tojáslikőrrel. Citromfűvel díszítjük. A díszítéshez csokoládéreszeléket és citromfűvet használunk.

Egy finom csokoládékrém körtével ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1112 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei