Csokoládéfánk

FőoldalDesszertÉdesCsokoládéfánk

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csokoládéfánk hozzávalói:

  • Csokoládéfánk
  • Csokoládéfánk elkészítése:

    A vizet és a zsiradékot együtt felforraljuk, hozzáadjuk a lisztet, addig főzzük, amíg az edény falától elválik. Egyenként hozzákeverjük az egész tojásokat. A frituban olajat melegítünk, amelybe evőkanál segítségével diónyi nagyságú darabokat szaggatunk. A fánkokat lassan sütjük, amíg azt nem tapasztaljuk, hogy térfogatuk megnő és megfordulnak az olajban. Ha megsültek, lapátkanállal óvatosan csepegtetőrácsra emeljük, és alaposan lecsepegtetjük. Tálpapírral fedett fémtálra halmozzuk, majd meghintjük kevés porcukorral. Külön mártásoscsészében forró csokoládémártást adunk hozzá.

    Egy finom csokoládéfánk ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2691 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei