Csirkés padlizsánleves

FőoldalLevesCsirkés padlizsánleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkés padlizsánleves hozzávalói:

Csirkés padlizsánleves elkészítése:

Az olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk az őrölt fűszereket és 4 dl vizet. Összekeverjük, felforraljuk, sóval ízesítjük, és 15 percig főzzük. A csirkemellet hosszú, vékony szeletekre vágjuk, a levesbe tesszük a felkockázott uborkával és padlizsánnal, és 25 percig főzzük. A tésztát sós vízben kifőzzük, és a főzés vége előtt 5 perccel a leveshez adjuk. A tűzről levéve citromlével ízesítjük, korianderrel megszórva, citromkarikákkal díszítve tálaljuk.

Egy finom csirkés padlizsánleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1490 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei