Csirkés leves zsenge csirkehússal

FőoldalLevesCsirkés leves zsenge csirkehússal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkés leves zsenge csirkehússal hozzávalói:

Csirkés leves zsenge csirkehússal elkészítése:

A kisebb darabokra vágott csirkét 2 liter hideg vízben feltesszük főni, és megsózzuk. Serpenyőben vajat hevítünk, benne a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a gombát, és nem erős tűzön a hús puhulásig főzzük. A tejszínből és lisztből habarást készítünk, amelyet szűrőn keresztül, állandó keverés mellett a leveshez öntünk, és még 2-3 percig forrni hagyjuk. Ízlés szerint egy kevés citromlével enyhén savanykásra ízesítjük.

Egy finom csirkés leves zsenge csirkehússal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1271 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei