Csirkemelles zöldséges leves

FőoldalLevesCsirkemelles zöldséges leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkemelles zöldséges leves hozzávalói:

Csirkemelles zöldséges leves elkészítése:

A csirkemellet megmossuk, egy lábos vízben feltesszük főni, a hagymát és a többi zöldséget is megpucoljuk, és a levesbe tesszük, fűszerezzük. Ha a hús megpuhult (kb. 1-1,5 óra), kiszedjük, lecsontozzuk, félretesszük, a levesbe belefőzzük a tésztát, és tálaljuk a forró levest a főtt zöldségekkel együtt. A húst kicsit megpirítva egy serpenyőben, kakukkfűvel fűszerezve második fogásként is tálalhatjuk, krumplipürével, rizzsel, főzelékkel, de friss kenyérrel, mustárral is finom.

Egy finom csirkemelles zöldséges leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1476 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei