Csirkemáj-pástétom

FőoldalElőételCsirkemáj-pástétom

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkemáj-pástétom hozzávalói:

Csirkemáj-pástétom elkészítése:

A csirkemájat a zsíron átsütjük. Villával vagy kés fokával elkaparjuk, a zsírjával és a fűszerekkel eldolgozzuk. Reggeli- és uzsonnaételnek, szendvicsek és hidegtálak díszítésére, töltött tojásba vagy gombába egyaránt finom.

Egy finom csirkemáj-pástétom ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1670 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:




Guitarmaker (2012/07/30):
mi az a fehér?

Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei