Csirkekrémleves kukoricával

FőoldalLevesCsirkekrémleves kukoricával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkekrémleves kukoricával hozzávalói:

  • Csirkekrémleves kukoricával
  • Csirkekrémleves kukoricával elkészítése:

    A burgonyát, a hagymát és a sárgarépát megpucoljuk. A hagymát finomra vágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk, majd rádobjuk a karikákra vágott sárgarépát, a kockákra vágott csirkemell kétharmad részét és a felszeletelt burgonyát. Együtt addig pirítjuk, míg a hús el nem veszti nyers hús színét, ekkor felengedjük vízzel, beízesítjük sóval, borssal és addig főzzük, míg a zöldségek és a hús meg nem puhul. A levest turmixgépbe öntjük és pépesre turmixoljuk, majd visszaöntjük a fazékba, és felforraljuk. A forrásban lévő levesben puhára főzzük a maradék, kockára vágott csirkehúst és a kukoricát. Forrón tálaljuk vajas-fokhagymás pirítóssal.

    Egy finom csirkekrémleves kukoricával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: alkalommal | Népszerűség: 1.5

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei