Csirkegulyás olasz módra parmezánnal

FőoldalLevesCsirkegulyás olasz módra parmezánnal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirkegulyás olasz módra parmezánnal hozzávalói:

Csirkegulyás olasz módra parmezánnal elkészítése:

A csirkét megtisztítjuk, és 8 darabra vágjuk. Fazékban felforrósítjuk az olívaolajat, és a húsok mindegyik oldalát átpirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és még 1 pohár hideg vízzel. Sózzuk, hozzáadjuk az esszenciát és a fűszereket, fedő alatt félpuhára főzzük. A spagettit apróra tördeljük és a félig főtt csirkéhez, adjuk. Kis hőfokon, gyakori kevergetés mellett készre főzzük. Végül hozzáadjuk a tejszínt, elkeverjük, és összeforraljuk. Megtisztítjuk a zellert, (dió vagy morzsa) reszelőn lereszeljük, és a reszelt parmezán sajttal együtt a leveses csészékbe osztjuk, rámerjük a tűzforró levest.

Egy finom csirkegulyás olasz módra parmezánnal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1379 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei