Csirke aprólékleves Oroszosan

FőoldalLevesCsirke aprólékleves Oroszosan

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csirke aprólékleves Oroszosan hozzávalói:

Csirke aprólékleves Oroszosan elkészítése:

A csirkeaprólékot megtisztítjuk, feldaraboljuk, sós vízben félpuhára főzzük. A zöldségeket, és a céklát megtisztítjuk, julienre vágjuk. A hagymát finomra, a krumplit apró kockákra vágjuk. A savanyú káposztát hideg vízben kimossuk, kinyomkodjuk. Az összes zöldséget az aprólékhoz adjuk, és tovább főzzük, ha minden megpuhult, ízesítjük, szárnyas esszenciával, sóval, borssal, majd hozzáadjuk a paradicsompürével elkevert tejfölt. A levest még egyszer átforraljuk, meghintjük a finomra vágott petrezselyemzölddel és forrón tálaljuk.

Egy finom csirke aprólékleves oroszosan ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1354 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei