Csípős tarisznyarák hasé

FőoldalElőételCsípős tarisznyarák hasé

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Csípős tarisznyarák hasé hozzávalói:

Csípős tarisznyarák hasé elkészítése:

Canada: Polly Hamblet's Devilled Crab

A rákhúst keverőtálba tesszük, apróra vagdalt petrezselyemzöldet, zellerzöldet és sós kekszet adunk hozzá.

Olvasztott vajat és tejet adunk hozzá, majd ízesítjük sóval, mustárporral és cayenne borssal. Apróra vagdalt zöldpaprikahúst és reszelt vöröshagymát keverünk el benne, majd egy tűzálló tálra halmozzuk. Sütőben 180 C-on huszonöt-harminc percig sütjük.

Egy finom csípős tarisznyarák hasé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: alkalommal | Népszerűség: 1.5

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei