Császár pogácsa

FőoldalÉdesDesszertCsászár pogácsa

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Császár pogácsa hozzávalói:

Császár pogácsa elkészítése:

A sertéshúst a meghámozott főtt burgonyát, a tisztított vöröshagymát, az uborkát és a szalonnát húsdarálón ledaráljuk, majd az egészet összekeverjük a tejjel a felvert tojással és a fűszerekkel. Annyi lisztet keverünk hozzá, hogy formázható legyen a massza. Nedves kézzel pogácsákat formázunk belőle, és lisztben megmártva kiolajozott tepsibe rakjuk. Tetejét megkenjük az olajjal, és az előmelegített forró sütőben mindkét oldalát megsütjük.

Egy finom császár pogácsa ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1545 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei