Cirmos alma

FőoldalÉdesDesszertCirmos alma

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Cirmos alma hozzávalói:

Cirmos alma elkészítése:

A lehámozott almák belsejét kivájjuk úgy, hogy kb. 1 cm vastagon, meghagyjuk a húsát, majd fövő cukros-citromos vízben 2 percig átfőzzük. Kivesszük, és egy tálra tesszük őket. A gesztenyemasszát eldolgozzuk a rummal és megtöltjük vele az almákat. A csokoládét összetördeljük és a vajjal, a kakaóval és a feketekávéval egy kis lábosban felolvasztjuk, állandó keverés mellett. Még melegen az almákra öntjük, hogy az oldalukon szépen lecsorogjon.

Egy finom cirmos alma ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1140 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei