Cibere leves

FőoldalLevesCibere leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Cibere leves hozzávalói:

Cibere leves elkészítése:

A kovászt elmorzsoljuk, beletesszük 1 liter langyos vízbe, hozzáadjuk a korpát és meleg helyen, állni hagyjuk. Ha savanyodni kezd, vízzel felöntjük, és 2-3 napig erjesztjük. Ezután finom szitán átszűrjük, feltesszük főni, közben beletesszük a rizst, sózzuk, és lassan megfőzzük. A levest tejfölös habarással sűrítjük, felforraljuk és pirított zsemleszeletekkel tálaljuk.

Egy finom cibere leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1715 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei