Carpaccio (Marinált, nyers marhabélszín)

FőoldalElőételCarpaccio (Marinált, nyers marhabélszín)

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Carpaccio (Marinált, nyers marhabélszín) hozzávalói:

Carpaccio (Marinált, nyers marhabélszín) elkészítése:

Egy órára a mélyhűtőbe tesszük a bélszint. Négy nagy tányért kikenünk 1-1 evőkanálnyi olívaolajjal. Szeletelőgéppel hajszálvékonyra szeljük a bélszint. A szeleteket a tányérokra rendezzük és megöntözzük a maradék olajjal. A húsokon elosztjuk a vékony gombaszeleteket. A parmezánt vékony szeletekre gyaluljuk, és a húsra szórjuk. Frissen őrölt feketeborssal fűszerezzük és megszórjuk bazsalikomlevelekkel. Negyedelt citromokat, sót, borsszórót és friss olívaolajat teszünk mellé.

Egy finom carpaccio (marinált, nyers marhabélszín) ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1790 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei