Camembert-rel töltött gombák

FőoldalElőételCamembert-rel töltött gombák

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Camembert-rel töltött gombák hozzávalói:

Camembert-rel töltött gombák elkészítése:

A gombafejeket megtisztítjuk és kitörjük belőle a szárát. Egy kiolajozott tűzálló tálba tesszük őket, belsejüket kissé megsózzuk és megborsozzuk. A szárakat feldaraboljuk. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héját, és kis darabokra vágjuk. A sajtot kis kockákra, a petrezselymet pedig apróra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítünk fél kanálnyi olajat, megpirítjuk benne a gombaszárakat, majd beledobjuk a paradicsomot. Egy tálban a masszát összekeverjük a sajttal, sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a petrezselyemzöldet, a forgácsolt vajat és a zsemlemorzsát. A gombákba töltjük, megszórjuk pár rozmaringlevéllel, megöntözzük olajjal, majd 180 fokos felső lángnál 20 percig sütjük. Salátával tálaljuk.

Egy finom camembert-rel töltött gombák ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2017 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei