Camembert-krémes paradicsom

FőoldalElőételCamembert-krémes paradicsom

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Camembert-krémes paradicsom hozzávalói:

Camembert-krémes paradicsom elkészítése:

A töltött paradicsomhoz a paradicsomokat leforrázzuk, majd jeges vízbe átszedjük, és héjukat lehúzzuk. Lecsöpögtetjük, szárukat kimetsszük, tetejükből egy vékony szeletet lehasítunk, belsejüket kiskanállal kikaparjuk. A sajtból néhány szép szeletet levágunk, a többit szitán áttörjük, a puha vajjal habosra keverjük, megsózzuk, megborsozzuk. A sajtkrémet csillagcsöves habzsákból - ha nincs, kiskanállal - a paradicsomokba töltjük, végül ropival, a félretett sajtszeletekkel meg petrezselyemmel díszítjük, és kalapjukat rárakosgatjuk.

Egy finom camembert-krémes paradicsom ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1145 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei