Burgonygombóc

FőoldalLevesBurgonygombóc

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Burgonygombóc hozzávalói:

  • nyúl apróhús
  • 1 csomag petrezselyem zöld
  • 1 darab tojás sárgája
  • 15 g vaj
  • 30 g liszt
  • 100 g főtt burgonya

Burgonygombóc elkészítése:

A hideg, áttört burgonyát a vajjal, a liszttel, a tojássárgájával összekeverjük. Ízesítjük sóval, törött borssal, a finomra vágott petrezselyemzölddel. Az anyagból apró gombócokat formázunk. A mikrohullámú készülékben mély tálban enyhén sós vizet forralunk, ebbe tesszük a gombócokat, és 2-3 perc alatt készre főzzük.

Egy finom burgonygombóc ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2675 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei