Burgonyapürés szendvics

FőoldalElőételBurgonyapürés szendvics

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Burgonyapürés szendvics hozzávalói:

Burgonyapürés szendvics elkészítése:

A nyers, kissé felvert tojást összekeverjük a burgonyapürével és a reszelt sajttal, majd hozzáadjuk a megtisztított és nagyon finomra metélt vöröshagymát. A sóval, a borssal és a szerecsendió-virággal ízesítjük, végül hozzákeverjük a megpuhított, de már nem forró vajat. A kenyérszeletek mindkét oldalát megpirítjuk, majd a burgonyás masszát rákenve, tepsire vagy sütolemezre helyezzük. Elomelegített forró sütobe vagy grillsütobe tolva, szép sárgásbarnára (de nem nagyon sötétre) sütjük. Fokhagymával vagy kaporral is lehet ízesíteni, de egyidejuleg vagy az egyikkel, vagy a másikkal.

Egy finom burgonyapürés szendvics ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1271 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei