Burgonyakrémleves sült gombával

FőoldalLevesBurgonyakrémleves sült gombával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Burgonyakrémleves sült gombával hozzávalói:

Burgonyakrémleves sült gombával elkészítése:

A megtisztított burgonyát sós vízben puhára főzzük. Hozzáadjuk a vajat, a reszelt sajtot és a tejszínt. Összeturmixoljuk. Annyi lisztet teszünk bele, hogy sűrű pépet kapjunk. Folytonos keverés közben felöntjük a húsleveskockából és 8 dl vízből készült lével, tíz percig főzzük. Sóval, őrölt borssal utóízesítjük, pirított gombaszeletekkel tálaljuk.

Egy finom burgonyakrémleves sült gombával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1698 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei